Wiking Screen & Reklam AB

Året var 1985 och en liten viking, Wiking Reklam, såg dagens ljus i Gislaved. Mycket har hänt sedan dess, men det lille vikingen har överlevt allt. Wiking Reklam står nu både vältränad och väl rustad för att ta sig an nya utmaningar. Stolt förs traditionen vidare med framtidens screentryck, digitaltryck och nya handelsvägar öppnas…

Tommy Johansson

Kontakta oss

Tjugo år i branschen

Sedan 2007 äger och driver vi, tillsammans med våra duktiga medarbetare, Wiking Reklam. vi har ”gått den långa vägen” inom företaget. Med vår samlade erfarenhet, med mer än tjugo år i branschen, vågar vi påstå att vi vet vad vi talar om. Men utvecklingen står inte stilla! Vi strävar efter att hela tiden utvecklas, ta till oss nya tekniska möjligheter och vara öppna för nytänkande…

Flexibla lösningar!

Wiking Reklam har sedan starten 1985 hunnit etablera sig som ett troget och pålitligt företag med stor bredd och ett gediget kunnande. Som kund kan du lita på att vi vet hur ett tryck ska tas fram – till konkurrenskraftig pris!

Vår mångåriga erfarenhet, från screentryckets hantverk in i den digitala tryckkonsten, ger dig som kund hos oss flexibla lösningar!

Hos oss finns alla möjligheter!

Wiking Reklam kan idag erbjuda en lång rad tjänster inom screentryck, planprintning, rullprintning och folieskärning, samt montering av bildekaler. Vi arbetar både med små och stora upplagor och har lång erfarenhet av samarbete med olika företag inom butiks- och inredningsbranschen. Med vårt nya efterbearbetningsbord öppnas också möjligheter för dig som kund att få din produkt konturfräst eller utskuren exempelvis till ett ställ, en låda eller något helt annat..

Allt under ett tak!

Wiking Reklam är i grunden ett screentryckeri och har idag åtta erfarna medarbetare. Vi har en maskinpark med fyra screentryckmaskiner, en planprintmaskin med kapacitet att klara format upp till 3 x 2,5 m samt en rullbredd på 2,20m. Vi har också 2 folieskärare och 3 rullprintrar.

Vår senaste tillskott är ett skär- och fräsbord för efterbearbetning, vilket gör att vi nu har ”allt under ett tak” och därmed kapar vi ännu mer våra produktions- och leveranstider!

Välkomna till oss!

Jens Filipsson